Sonja Blommaert

Mijn naam is Sonja Blommaert (°1971), mama van 2 dochters en woonachtig in de stille Kempen.

Ik rondde in 2006 de opleiding integratieve massage af bij de stroming (Geert van Coillie). Tijdens deze opleiding werd ik geraakt door wat aanraking kan doen op lichamelijk en emotioneel vlak.
Masseren bracht me in contact met mijn “zachte” kracht van het hart, het voelde als thuiskomen en gaf me energie.

Ik volgde het jaartraject “zijn wie je bent in werk en relatie” en de opleiding “lichaamsgerichte therapie” bij Inpulsing. (www.inpulsing.be) Deze opleiding was een echte eye-opener: ik kwam tot besef dat ik mezelf kwijt was geraakt en vooral in hoe ik met mezelf omging in mijn toenmalige baan. Een burn-out maakte dit nog duidelijker, hoe je lichaam nooit liegt en altijd eerlijk is…

Stap voor stap werd ik bewust van mijn zelfbeeld en hoe ik patronen ontwikkeld had, ik leer(de) mijn ware zelf weer te zien en werd bewust van de liefde voor mezelf en de verbinding met mijn lichaam. De kracht van stilte en aanwezigheid ondersteunde mijn groeiproces, welk gekleurd was met loslaten en helen van oude pijn. Ik mag nu in mijn kracht gaan staan en vertrouwen hebben en dit doorgeven aan anderen.

InVivere is een veilige, warme omgeving waar ik mensen even wil laten rusten, ontspannen, bijstaan en begeleiden in het bewustzijn met hun lichaam, hun eigen manier van zijn.
In mijn praktijk ben ik bij je met hart en ziel.

Ik ben lid van
  - het “ Vlaams netwerk I.M ” (www.i-massage.be)
  - en erkend masseur bij “ Belgische Massage Federatie ” ( www.massagefed.be)

 +32 (0)497 845 535
 info@invivere.be